Nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Do you have entrepreneurial spirit and want to conquer Europe with us?

We are looking for Affiliated Partners to establish operations in Sweden and other European countries to support our aggressive expansion targets.

DE DRIE GROOTSTE UITDAGINGEN MET RAAMOVEREENKOMSTEN

In het algemeen, lijken verkoper en koper beide tevreden te zijn wanneer zij een raamovereenkomst hebben ondertekend. De ervaring leert echter dat slechts een klein deel van raamovereenkomsten uiteindelijk gebruikt worden in overeenstemming met de bedoelingen deze mensen. 


IFRS 16

NIEUWE REGELS - LEASEOVEREENKOMSTEN GELIJKGESTEMD MET INVESTERINGEN

Vanaf 2016 betekenen de nieuwe IFRS-regels dat huurovereenkomsten dezelfde status zullen genieten als investeringen. Dit betekent dat toekomstige betaling schulden moeten worden geregistreerd als passiva op de balans en de gebruikswaarde worden opgenomen als activa. 


EEN OVERZICHT SCHEPT VERTROUWEN EN VERHOOGT DE VERKOOPPRIJS VAN EEN BEDRIJF

De weg naar een bereidwillige investeerder is geplaveid met vertrouwen - vertrouwen dat de investering zichzelf terugbetaalt. Wanneer kosten worden verdoezeld, is het moeilijk voor beleggers om te zien of hun aankoop een succes wordt.


UITBESTEDING WINSTGEVENDER MAKEN

Alsmaar meer bedrijven concentreren zich op hun kernactiviteiten en besteden de rest uit. De explosieve groei in de B2B markt heeft geleid tot lopende contracten die ondertekend zijn door bedrijven op elk niveau, vanaf het hoogste tot het laagste niveau. 


DE VIER GROOTSTE VALKUILEN VAN MELDINGEN VIA OUTLOOK

Veel financiële afdelingen doen hun best om controle te houden over contracten en overeenkomsten met Excel of CRM om op die manier een overzicht te hebben van de overeenkomsten, vervaldata en cijfers. Ze maken kalenderafspraken in Outlook met de ingestelde meldingsfunctie  om hen eraan te herinneren contracten op een bepaald tijdstip te vernieuwen of te verlengen.


VIKING VENTURE INVESTEERT IN HOUSE OF CONTROL

Viking Venture, een van de grootste venture fondsen uit de noordse regio, kocht 55 procent van de aandelen van House of Control Group AS in juni 2015. 


VOEG MILJOENEN TOE AAN UW BEDRIJFSRESULTATEN - DENK AAN DE PRIJSINDEX!

Veel overeenkomsten en contracten met een looptijd van 3 tot 5 jaar of langer omvatten een clausule over jaarlijkse prijsaanpassingen in relatie tot de prijsindex. 


ONZEKERE TIJDEN VOOR BEDRIJVEN - BEDRIJVEN MOETEN ZICH SCHRAP ZETTEN

Onzekere tijden in Noorwegen en in het buitenland betekenen dat veel bedrijven in concurrerende sectoren binnenkort aanzienlijk zullen moeten inkrimpen.