VOEG MILJOENEN TOE AAN UW BEDRIJFSRESULTATEN – DENK AAN DE PRIJSINDEX!

Veel overeenkomsten en contracten met een looptijd van 3 tot 5 jaar of langer omvatten een clausule over jaarlijkse prijsaanpassingen in relatie tot de prijsindex. 

Het doel is natuurlijk het neutraliseren van het effect van de inflatie, en clausules zoals deze meestal standaard en aanvaardbaar zijn voor de meeste cliënten.Maar wat in werkelijkheid vaak gebeurt is dat veel organisaties deze aanpassingen vergeten te maken. De meeste mensen zijn te druk bezig met hun job, en de mensen die destijds verantwoordelijk waren voor zijn misschien van job veranderd of hebben het bedrijf verlaten. Mensen vergeten soms om aanpassingen toe te laten op voorhand, en soms weten mensen niet hoe ze dit juist moeten doen. En bovenal, mensen passen de prijzen niet aan in het ERP-/factureringssysteem.

De Complete Control Integration module behandelt prijsaanpassingen van contracten en is volledig geïntegreerd met Statistics Norway. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nooit meer een belangrijke bron van inkomsten verliest die reeds is ingebouwd in uw contracten.